Event 2014

Event 2014

 

Danmarks største event mod madspild

Torsdag den 9. oktober 2014 løb årets Sammen Mod Madspild af stablen. Miljøstyrelsen og Stop Spild Af Mad arrangerede i samarbejde eventen, som blev et sammensurium af engagerede madspildsbekæmpere fra hele fødevarens værdikæde.

 

Alle københavnere og turister kunne høre mere om madspildsproblematikken og samtidig få en bid mad lavet på lækre overskudsfødevarer i de forskellige stande.

 

Miljøminister Kirsten Brosbøl åbnede arrangementet og blev efterfulgt på talerstolen af Selina Juul, stifter af Stop Spild Af Mad, fødevareminister Dan Jørgensen, Københavns overborgmester, Frank Jensen og generalsekretær for WWF (Verdensnaturfonden), Gitte Seeberg. Master Fatman står for at tilføre hele arrangementet lidt stemning i form af live-musik fra scenen.

 

Det var førende aktører fra fødevarernes værdikæde, der fyldte Rådhuspladsen i København, da Danmarks største event mod madspild løb af stablen: Coop i samarbejde med bl.a. Hotel- og Restaurantskolen, Rema1000 i samarbejde med Projekt Hjemløs, Meyers i samarbejde med Katrine og Alfreds Tomater samt WWF Danmark og Miljøpunkt Indre By.

Der var mulighed for at få en bid mad, da standene uddelte gratis smagsprøver. Eventen i 2014 var det andet år man afholdt Sammen Mod Madspild på Rådhuspladsen i København.

 

 

Contact: Michael Buksti, Communiqué, Phone: +45 36 98 34 00, E-mail: mb(a)communique.dk