Fem gode råd

Fem gode råd mod madspild

 

1. Planlæg dine indkøb, og undgå overdreven mængderabat.

Eksempel: Køb ikke mere frugt eller kød, end I kan nå at spise.

 

2. Gem ikke god mad bag de nye madvarer i køleskabet.

Eksempel: Sæt de nye lidt til side, og lad det øvrige kunne ses.

 

3. Tøm emballagen ordentligt – skær den om nødvendigt op.

Eksempel: Tøm kartonen med yoghurt, tomatpuré og rødvin.

 

4. Lav realistiske portioner, stil ikke alt frem på spisebordet.

Eksempel: Man bliver ikke gladere, men tykkere af store portioner.

 

5. Genbrug gårsdagens rester til frokost eller aftensmad.

Eksempel: Lav lækker biksemad af gårsdagens kartofler og kød.

 

HUSK

Mindre madspild -

er sparede kontanter.

 

 

 

 

 

 

Contact: Michael Buksti, Communiqué, Phone: +45 36 98 34 00, E-mail: mb(a)communique.dk