Fem gode råd mod madspild
1. Planlæg dine indkøb, og undgå overdreven mængderabat.
Eksempel: Køb ikke mere frugt eller kød, end I kan nå at spise.
2. Gem ikke god mad bag de nye madvarer i køleskabet.
Eksempel: Sæt de nye lidt til side, og lad det øvrige kunne ses.
3. Tøm emballagen ordentligt – skær den om nødvendigt op.
Eksempel: Tøm kartonen med yoghurt, tomatpuré og rødvin.
4. Lav realistiske portioner, stil ikke alt frem på spisebordet.
Eksempel: Man bliver ikke gladere, men tykkere af store portioner.
5. Genbrug gårsdagens rester til frokost eller aftensmad.
Eksempel: Lav lækker biksemad af gårsdagens kartofler og kød.
HUSK
Mindre madspild -
er sparede kontanter.
Contact: Michael Buksti, Communiqué, Phone: +45 36 98 34 00, E-mail: mb(a)communique.dk